© . Hanex, d.o.o.  All rights reserved.

Brendovi

Torku

Torku nudi najpopularnije grickalice, bulgur, mahunarke, suncokretovo ulje, meso i mlečne proizvode sa svojim prirodnim ukusom koji dolazi iz plodnih zemalja Anadolije.

Docile

Nakon četvrt veka aktivnosti, Docile je najveći proizvođač presovanih bombona u Latinskoj Americi i drugi u Brazilu.

Beyoğlu Çikolata

Beyoğlu Çikolata je turski proizvođač čokolade sa sedištem u Istanbulu. Ova kompanija je osnovana 1987. godine i od tada je postala jedan od najpoznatijih proizvođača čokolade u Turskoj.

Zirve Çikolata je turska fabrika za proizvodnju čokolade osnovana 1991. godine. Sedište se nalazi u gradu Bursa, a proizvodi su dostupni na turskom tržištu kao i izvan granica Turske.

Saadet

Turski proizvođač konditorskih proizvoda koji kupcima prezentuje najzdravije proizvode, koje proizvode moderne mašine u higijenskim uslovima. 

Konak Çikolata

Konak Çikolata je turska fabrika specijalizirana za proizvodnju čokolade, koja je osnovana 1958. godine.  Fokusiraju se na proizvodnju premijum čokolada, koje su napravljene od vrhunskih sastojaka kako bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda.

Kompanija koja je svoju proizvodnu avanturu započela  u Rizeu 1987. Proizvodnja se odvija u potpuno sterilnom okruženju i u skladu sa turskim prehrambenim kodeksom. Kompanija poseduje sertifikat za upravljanje kvalitetom hrane ISO 22000.

© . Hanex, d.o.o.  All rights reserved. | Save Kovačevića BB | 36300 Novi Pazar | +381 20 311 810