© . Hanex, d.o.o.  All rights reserved.

O kompaniji

Naša kompanija je jedan od većih uvoznika konditorskih proizvoda iz Turske, Brazila i Ukrajine. Cilj nam je da klijentima obezbedimo najkvalitetnije i najraznovrsnije konditorske proizvode sa povoljnim cenama. Sarađujemo sa najboljim proizvođačima iz različitih delova sveta. Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani i provereni kako bismo osigurali da zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

Hanex je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom raznih konditorskih proizvoda iz inostranstva na domaćem tržištu. Kompanija ima širok asortiman proizvoda koji uključuje razne vrste slatkiša, keksa, čokolade, bombona, peciva, kolača i drugih proizvoda koji zadovoljavaju ukuse različitih kupaca.

Kompanija se ističe visokim standardima kvaliteta, što se postiže strogo kontrolisanom i sertifikovanom procedurom uvoza, skladištenja i distribucije proizvoda. Pratimo prati trendove u industriji i nastojimo da uvek budemo u korak sa najnovijim proizvodima i inovacijama, kako bi kupcima ponudio najbolje moguće opcije.

 

Kompanija posluje sa velikim brojem kupaca, uključujući supermarkete, prodavnice hrane, restorane, pekare i druge maloprodajne i veleprodajne kupce. Uvoznik konditorskih proizvoda ima reputaciju pouzdane i kvalitetne kompanije, koja je usmerena ka dugoročnom uspehu i zadovoljstvu kupaca.

© . Hanex, d.o.o.  All rights reserved. | Save Kovačevića BB | 36300 Novi Pazar | +381 20 311 810